Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
This is not an interpretation of the magnificent song "Wish you were here"


Wish you were here

Days to go
Days to come
I'm waiting to hear you say
- you're the one

Oh, my dear
is it near?
is it here?

I feel no bigger pain,
nor any bigger gain
everything is plane,
rarely flat,
I barely feel like removing my hat

Oh, my dear
are you near?
are you here?

No, guess not..
not yet,
probably just my pet,
oh yeah, I've got a pet,
to pet

is it raining?
no, my eyes are draining

Oh, my dear
please say you're near?
please say you're here?

Suddenly I'm old,
and cold,
Unsold,
Older, colder,


Oh, my dear
you were never near?
you were never here?

We never shared a tear

Oh, my dear
I'm in fear
Wish you were here




Fri vers av DC
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-13 18:35



Bookmark and Share


  Troll ॐ
älskar den låten i vårsolen..
2010-04-18
  > Nästa text
< Föregående

DC
DC