Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marskatt




Luftsniffar molnen, märker jorden under,
vårkänner leran under snön,
slirar runt bland rester och modd,
försöker fokusera, idealiserar knott,
vill ha det som det var förut,
saknar många, tänker bort,
fantiserar om den framtid
som ska komma blott
om allt det förra bara kommer fort.




Fri vers av ellinor lind
Läst 351 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-12 03:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ellinor lind