Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Varje Pris

Följande namn
skall gälla som frikort
överallt och till alla
dygnet runt:

M Sunny Sol, Vintergatan ¥




Fri vers av Akke
Läst 163 gånger
Publicerad 2010-03-12 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke