Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart är det över för denna gången




Vitsippor

Vitsipporna ligger som en matta framför  ögonen

För mig är det som en matta av renaste guld

Som skänkter känslan av varmt hopp till mitt hjärta

Så är den snart här igen

Den mest efterlängtade

Av så många

Underbara förtjusande vår

När jublet i kroppen kommmer

och allt liv smått som stort tar fart

Kylan och det skitigt vita snöhögarna

ligger dolt i glömska och blommans lilla

oskuldsfulla leende

ler tillbaka mot mig och dig




Fri vers av Andrum
Läst 278 gånger
Publicerad 2010-03-12 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andrum
Andrum