Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egot mitt i sjön


Livräddarens Dilemma

Nä, jag vill inte ha en röd
och ingen blå
Nä, inte en grön
Jag vill INTE
ha en röd har jag sagt
min livboj SKA va GUL




Fri vers av Akke
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-12 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke