Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sinnessjukdomens Sunda Friskhet

Det är inte jag som är sjuk
- Det är världen
Denna världen är jag själv
en del av
och måste därför vara sjuk
men denna sjukdom
är jag medveten om
och måste därför vara frisk
Jag har ett medvetande
det har inte världen
Därför vill inte världen
kännas vid min sjukdom
Jag känner den och är inte rädd
utan mej vore världen inte världen
och det vet den




Fri vers av Akke
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-12 12:06



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Absolut ! Världen är så sjuk så att man, knappt, tror att det är sant !
2010-03-12

  Stefan Viljehammar
Mycket bra och välformulerat.
Vi "knäppgökar" är det som förgyller denna gråa tristess.

Trevlig dag
2010-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke