Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rakade huvuden

Jag har rakat mitt huvud
köpt boots
som bra att sparka negrer med
jag går omkring i min lögn
med ett hat i mitt bröst
desto mer jag hatar
desto mer jag sparkar
desto högre jag skriker
desto mer otillfredsställd blir jag
jag såg en bild av judar
i koncentrationsläger
jag såg deras rakade huvuden
i spegelbilden i glaset framför bilden
såg jag mitt rakade huvud




Fri vers av Michael Lilja
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-12 12:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Alla skinheads är inte nazister.
Själv rakar jag ibland huvudet och skulle köpa boots om jag hade råd.
2010-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Michael Lilja