Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är sannerligen nya tider

 

det är sannerligen nya tider
ingen gör något intressant
allt är glättad yta och kommers
utan substans

jag har kommit till vägs ände
och insett nu
att om något ska hända
får man göra det själv

det är sannerligen nya tider
för vi har nått botten
därifrån finns bara en väg
och den banar vi själva - uppåt!




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 248 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-03-12 14:56



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Det här är bra. Rent estetiskt har texten fin form - och det är aldrig fel. Sedan gillar jag ju att det sjuder av liv och jävlaranamma.
Man liksom vaknar till och ruskar på sig och tänker att, det kanske inte är för sent ändå...att förändra.
Man blir så påverkad av all smörja överallt, att man liksom tappar sugen då och då.
2010-03-13

  Larz Gustafsson VIP
"Strange days indeed"

"Från botten finns bara en väg, det är upp!" (U Lundell)
2010-03-12

  aol
det r ruter i dej, håller med så sant
2010-03-12

  Amorina
Håller helt med.

Fint skrivet!
2010-03-12

  Carola Zettergren
Visst fasen är det så..vad det än är måste man fixa det själv...det gäller bara att vara så frisk och så stark att man kan!!Det är kruxet!
2010-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger