Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets ögonblick


Mitt liv är som en bil

jag gasar för att få tiden

att gå snabbare

När jag väl svängt förbi

Kungens kurva ångrar jag

att jag gasade

Livet är inte att leka med

men det förstår man inte

för än sekunden är över




Fri vers av Blomqvist
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-12 22:07



Bookmark and Share


  Arro
så sant
2010-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Blomqvist