Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stigande stjärna


När vi var små satt vi ofta under himmelens

stjärnor men undrade varför det var en

tom plats mitt bland allt vimmel.

När du försvann i olyckan blev jag stum.

En kväll när jag tänkte på dig och hade

svårt att somna gick jag till vår favorit-plats

i mörkret, jag satte mig och tittade upp.

Jag behövde inte undra mer....

Det var ingen tom plats längre utan en ny stjärna




Fri vers av Blomqvist
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-24 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blomqvist