Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets stege



Livet
är som att klättra


Klättra
upp för en stege


Man kliver upp på nästa steg
när man är redo


Redo
att ta de utmaningar
som livet går ut på




Fri vers av Blomqvist
Läst 305 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-26 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blomqvist