Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En på miljonen


Att vakna upp på morgonen och veta

att det är första dagen i skolan

är kul... om man är sju år och ska

börja i ettan

I och försig är det ju kul att träffa alla

kompisar , men om man tänker efter

är det vägen till en resa som följer

med dig tills du är sjuttio och hela

vägen ut



Ta för dig av det du får för chansen

är en på miljonen




Fri vers av Blomqvist
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-26 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blomqvist