Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Humörets tärning

Humöret är släkt med tärningen

Varje natt slår tärningen ett nytt

slag för att se vilket väg humöret

ska välja




Fri vers av Blomqvist
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-22 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blomqvist