Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rutor

 

vinterne ängder
frostade glas

 

frostade
rutor

glasrutor

 

varje ruta

en tanke
en minneskod

verklighetsbaserad bas
pyramidbas


själen tycker om
söker


uppsöker rörelse

 

fjärilen
alla

vingprydda

uppsöker blommans
solö

kalk
nektargömmen
pollen
honung


solsafter
solmjöl

de bakar
dofter ringlar

vidgar
vittring

kakor bjudes på fat


vingprydda
rör vid livets dofter

strör dem
lyfter dem in i allt

blomformer

tanke
tankegjord form

material samlas
i våren i sommaren

bärs in i

grundas
djuplodas
lodet tickar jämn rytm


frostade glas


Sol stiger nära


med pekfinger


rör sol varligt vid ruta

frosten
iskristaller smälter

sjunker in


samtidigt är det mycket vackert att se
rimfrostrutor

gnistrande
rena
klara


frost/snö
 inramade rutor

med
skimrande innerlighetens ljus
brinna inifrån




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 250 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-12 23:05



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Ja det är sant att världen består av triangeln, rutan och ronden säger även de gamla filosofierna i Österlandet, Shamaninnan

Be well,
LPatrikWJ
2010-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser