Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doft av kärlek..

Savar liv och värme..

Blottar naket bröst..

Höften mjuk och följsam

rytmen

leder rörelsen..

Frostad blomknopp

öppna kronblad..

Doft av

kärlek..




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 213 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-03-12 23:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ljuvlig beskrivning av härlig kvinnlighet!
2020-04-13

    johanni
Under bart
2010-05-08

  mare VIP
Vackert....som livet har att ge, en gåva..
2010-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish