Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den tomma sorgen

 

Är som en rökridå
med en enda svala
flygande baklänges

jag lär mig sakta
dess tecken
och dyker ned

bland korallerna
för att möta dina ögon
när du frågar mig

just som framtiden
rullar in  mellan
revbenen

 

 




Fri vers av Rachel Roth
Läst 329 gånger
Publicerad 2005-11-07 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth