Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.... ..... ...... Vita lakan

 

mjuka strängar väver

dofter

av eldig längtan

 

ro

 möts i stjärnors

stilla fall

 

för en dag

för en natt

 

strängar fångar in

livsenergin

 

väver förnöjsamhet

 

till

vita lakan

 

 

 




Fri vers av KristinaE
Läst 362 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-03-13 00:34



Bookmark and Share


  Sunlight
gillar tonen i dessa rader
mycket vackert diktat
2010-03-19

  Lady Alassa
Fint fångad!
"Vita lakan" står för så mycket
2010-03-15

  Maria T
Vacker poesi
med längtan och förnöjsamhet
invävd i vita lakan
2010-03-13

  karenina VIP
vacker skönskriven - gillar titeln som lämnar öppet för känsla och tolkning
2010-03-13

  kärleks ängel
underbar!
2010-03-13

    ej medlem längre
Välgjorda och vackert vävda lakan.
2010-03-13

  Anders P VIP
Väven som metafor för livet och drömmar är ju ganska vanlig. Kanske inte lika vanlig för kärlek eller förnöjsamhet. Förnöjsamheten kan kanske tänkas göra väven något mera töjbar:-)
2010-03-13

  issac.a.m
Bra skrivet..
2010-03-13

  Aisha VIP
...hmmm...inte dåligt att väva förnöjsamhet..
tror inte jag kan det så bra... ;)
fin text!
2010-03-13
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE