Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du tog ditt liv

Hur

kan du

göra
såå

du sa

jag orkar inte mer
vi ses i himmelen

du gjorde detsamma
mot mig

som

var orsaken
till att

du

inte orkade
mera

nu

står jag
här

fylld av
detta

om

denna
äckliga känsla

jag vill inte
se dig

i himmelen
jag vill se

dig

här.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-13 12:47



Bookmark and Share


  Arro
en stark känsla, starka ord.
berörande, vackert
2010-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e