Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man kan vara fången i sin kropp,utan att veta om det.


På grund o'hoj

Är en livlös
livboj

guppandes på ett
stormigt hav
i vågornas svalp

som en herrelös
valp
någons länkandes
nav

utan räddning
på sikt

en sjunkbomb
hägrande oas
beblandat kaos
utan destination
och ras

går på grund
utav utan orsak

vilsen på ett
stormigt hav
i vågornas svalp

som en martyr
i en kungasäng
någons länkandes
nav

en snarstucken snara
dras snart åt
i ett skruvstäd
sitter jag fast
i min kropp




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 157 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-13 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman