Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I betraktarens öga kan allas skuggor förskönas.


Around the axel

Dom säger att
jag är
klen
i min tro

det får dom
tro

i själva verket
är jag en
djävul
utan horn

men med en annan
tro
än deras

de påstår att
jag är
fylld av plattityder
även andra
attityder

det kan så vara
får stå för dom

i själva verket
snurrar allt
kring mitt lillfinger
utan att jag bryr mig

dom får
tro
vad dom vill om det




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-13 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman