Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(Inte här, i ett annat hörn av mitt liv!)




Apropå en incident

 

Den dagen alla är felfria går det bra att kasta skit på varandra.
Men.. vem skulle då börja?




Övriga genrer (Aforism) av Måna N. Berger
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-13 21:49



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Där slog du huvudet på spiken - igen!
2010-03-13

  Annie b'larsson VIP
Texten är oerhört fiffigt formulerad och jag har ju märkt att du är en klarsynt person.
Just här kan jag inte veta vad du syftar på. Själv tänker jag på en text jag läste igår - som var oerhört förfärlig på alla sätt och Jonas Gardell fick heta mycket.
Jag klarar sällan att läsa en text som är så full av hat - därför måste jag gå i svaromål.
Sen fick jag tillbaka igen, naturligtvis. Jag förstod det. Men jag ångrar mig ändå inte.

Din text andas - ´"vem kaste första stenen?" - och det är alltid en mycket god och angelägen fråga.
2010-03-13

  Larz Gustafsson VIP
Så den slutgiltiga lösningen är på gång?
Är det feminazister som är arkitekterna den här gången?
2010-03-13

  Larz Gustafsson VIP
Den som själv är utan synd kastar första stenen.
Mig brukar alla kasta på.
I synnerhet häxorna, det självgoda packet.
2010-03-13

  Carola Zettergren
:)Förhoppningsvis är det som sagt slut på skitstövlarna då...
2010-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger