Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du blundar

du blundar
jag tänker
du öppnar
jag säger
du suckar
jag gråter
du öppnar
jag blundar
du går
jag ramlar




Fri vers av håell
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-13 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

håell
håell