Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varm asfalt

ett plåster hänger löst på knät

och fyra blåmärken på smalbenet

eller fem om man räknar det där som nästan är gult

fast inga myggbett

dom biter inte

på en sån som mig

oljefläckar från kedjan

går inte bort i tvätten

där det är evig sommar




Fri vers av Linen
Läst 473 gånger
Publicerad 2010-03-14 04:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linen
Linen