Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I det tysta..

Lyssnar till den eviga tystnaden du lämnade

när du passerade livets  gräns

över till döden..

I hjärtat viskar dock de förvarade

orden alltid

vägledande livsgnista

ömsint kärlek och

tröstande smekningar..

I det tysta är du alltid

med mig...




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 292 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-03-14 09:29



Bookmark and Share


  Myself
hoppfullt skrivet,det är så man önskar att alla människor kunde känna i svåra stunder.
2010-04-24

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt!
2010-04-23

  EemmmaAhH
den träffade mitt i prick på att beskriva saknad. utmärkt!
2010-04-17

  Matilda Ida Anette
vackert
2010-03-21

  LovisaCecilia
magiskt. och jag förstår.
2010-03-21

  firefire
jättefint diktat,man känner vördnaden och saknaden i dina ord...
2010-03-14

  mare VIP
Mycket fin, denna berör mig..måste sparas..
2010-03-14

    ej medlem längre
vägledande livsgnista, ömsint kärlek och tröstande smekningar..
- måste vara en stor saknad du känner med så varma ord
Vacker
2010-03-14

  Lady Alassa
I tystnaden bor...
2010-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish