Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla bär vi på någon form av börda,så är livet för majoriteten av oss.


Born to burden

Bär på en
osynlig sten
i kollosal format

ett ok
fast i fel format

en börda
på sätt och vis

ett töcken från
flydda dagar
då dagarna snurrade
runt sin egen
axel

släpar på ett
dimmigt krucifix
en dyster öken från
flydda dagar

då vinet var lika
lättdrucket som
vatten

ett åbäke som är
fastnitad
därbak på min rygg




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-14 10:44



Bookmark and Share


  Miss Mod
Bördorna kommer och går, sant.
2010-03-20

  Alice I Underlandet
Tycker att bilden är lite opassande, snarast komisk?

Bra jobb annars
2010-03-14
  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman