Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen

Jag brukade vakna upp bredvid dig
Och känna dina armar tryggt omslutande
Men nu vaknar jag inte längre
För jag kan inte somna




Fri vers av Dyrbye
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-14 16:55



Bookmark and Share


  Carollina Arroyo
åååååååh vad vackert!! <3
2010-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Dyrbye
Dyrbye