Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När skyarna blottar sin grymhet

Jag iakttar det regn som faller
när skyarna blottar sin grymhet
samlar damm i rader på trottoaren
och viftar bort tankar som är för stora
jag är fångad i tidvattnet
som du är fången i mitt hjärta
försöker tvätta bort stadens smuts
där jag så många gånger förlorat mig själv
precis framför dina ögon
och jag önskar att man kunde se
vad som finns kvar av oss
i detta land
av krossade drömmar







Fri vers av Dyrbye
Läst 175 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-06-13 01:22



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
stark text.
2020-06-13

  angela Täubert fd Jansson VIP
Så vackert och sorgset samtidigt.
2020-06-13

  Kajan VIP
Har en kraft, bra.
2020-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Dyrbye
Dyrbye