Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek är en önskan att alla levande varelser ska vara lyckliga.


Bokstavlig Kärlek

Många skriver om kärleken
som om det vore "Mitt Livs Novell"
JAG är så kär i min fantasi av dej
och när du inte motsvarar min fantasi av dej
tycker jag att du är dum och elak
Hur kunde du?
JAG som älskade dej sååååå mycket ....snyft.

Denna så kallade kärlek
klistras samman av två egofixerade fantasier
och håller ihop tills dess
att en av dessa fantasier upphör
och när denna fantasi lämnar den andra
blir den andra mycket ledsen över att bli övergiven
ber och bönar om ett nytt försök
eftersom egot inte vill bli övergivet
utan hellre överge
då kan man känna sig lite stolt och självständig
på den andras bekostnad.

Hur mycket kärlek är det?
Är det någon som ens ids att tänka på det?
Nej, inte en kotte i bokskogen förmår detta
eftersom det inte finns en enda kotte där.





Fri vers av Akke
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-14 19:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Häri ligger många poänger .... en femma från mig.
Bra skrivet.
2010-03-14

  dansamedvargar
Intressant sant...
2010-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke