Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det viktiga i livet

Blommor

är inte

farliga

en orm

behöver du
akta dig för

ett hus
en bostad

behöver
vi

för att
leva

en spis

för att
laga mat

kärlek och
ömhet

beröring

måste
vi ha

mer än
ett hem

omtanke
förståelse

att bli
sedd

för den
man är

med milda
ögon

utan
dömande

över våra
missgärningar.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-14 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e