Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så länge du får för dej att jag viskar "tänk att du finns"




det är sällan stororden
som lyckas tränga sej genom skinnet
och komma åt
där vi är som mest kittliga
jag menar
"föralltid" kan jag inte räkna till än
och det djupa älskandet sker i förbifarten
ofta undercover och i smyg
men så länge du säger
"ring mej ibland
och berätta vad du åt till frukost
om du fortfarande har ont i stortån
och om du drömde om ekorrar inatt igen"
så länge du får för dej
att jag viskar
"tänk att du finns"
så länge du vet
att när jag ligger vaken
för att se till så att du kommer hem ordentligt
så passar jag på att försöka
lära mej att räkna till för alltid













Fri vers av Elin Lindkvinna
Läst 375 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-15 18:25



Bookmark and Share


    Amor vincit omnia
Denna får mig att le. Jag blir varm inombords och jag känner kärlek! Så himla fin. Bra!
2010-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Elin Lindkvinna
Elin Lindkvinna