Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorglig tanke

Ibland undrar jag om inte hjärtesorg är den enda kärleken.
Det vemodiga stinget i ett brustet hjärta som smeker
tanken och lockar fram ljuva minnen och drömmar
Är det kanske där den riktiga lyckan bor?
Drömmen som den Ultimata kärleksrelationen?




Fri vers av Mika Boström
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-06 23:28



Bookmark and Share


  Anna*
Har varit mina tankar under många år, men nu tror jag faktiskt på att det kan finnas äkta kärlek även om den inte är som drömmarna utan långt mer levande :-)
2010-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Mika Boström
Mika Boström