Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spotta

Gör det för ont
Spottar man ut det

Men tänk om det du tuggar är en ros
täckt av taggar, men med söt saft

Du försöker spotta men du inser
att du bara spottar nektar

För att spotta taggar måste du spy
och då kommer du spy ut dina inälvor

Och kommer du att dö




Fri vers (Fri form) av malkvanbandy
Läst 257 gånger
Publicerad 2010-03-15 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

malkvanbandy