Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista chansen

 

Var glad!
Vem vet; det kanske är sista gången du får chansen.




Övriga genrer (Aforism) av Måna N. Berger
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-15 22:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så sant.
Men ibland går det bara inte.
2010-03-16

  Johan Bergstjärna VIP
Ja... det gäller att ta till vara på livets chanser... bra!
2010-03-15

  aol
jag lovar, bra skriftat
2010-03-15

  Carola Zettergren
Jo, man gör så gott man kan!:):):):)
2010-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger