Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dharma

Jag ärvde en hallucinogen drog. Berusade mej därför
med alla andra droger. Slogs med demonerna
i ensamhetens mörka skog. Slungade iväg
knivskarpa boomeranger som ven över mitt huvud.
Duckade och tog skydd tills helvetet vann och gjorde
mej maktlös.

Jag ärvde en hallucinogen drog som mitt medvetande
upptäckte. De neurotiska brotten får jag ännu sona och
det gör ont att sluta minnas.
Därför är jag inskriven i ickeglömskans universitet
i ständig närvaro av
regnbågens alla färger.




Fri vers av Akke
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-17 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke