Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tidig sommar morgon

Ett blommande
fruktträd

sprider sin
väldoft

ett fågelpar kvittrar
och bygger på sitt bo

daggen
ligger över gräset

jag går med
nakna fötter

känner kylan
från natten

som nyss
var

solens första
strålar

värmer på min
pyjamas klädda kropp

jag huttrar till

vändet tillbaka

går in i köket
och gör mig lite

varmt tee.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-17 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e