Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BORTOM SMÄRTAN

När kroppen och själen går i takt
tillsammans då lever glädjen och,

smärtan är bortom

När munnen skrattar och kroppen
skuttar så är bara här och nuet,

det ända som betyder nått

När längtan att få känna så är
möjligheterna nära igen jag vill

skratta med vårens värme




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-17 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen