Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet - Vem, Var, Hur, När, Why?


Frågorna regnar;
Vem, Var, Hur, När, Why?
Your Voice drowns by sky.
Växer du som individ?
Personlig lärdom Humor.

Historiska frön
Berättar för publiken.
Ridå upp & ner.
Vi kan ej roa alla.
Kan sakna replikerna…

Att ge & ta är
Second hand, nu populärt.
I första hand ger
Vintage berusad tanke
av gammal Ärbar kunskap.

Det nya är Du.
Evolution ju.
För frågorna driver nyfikenhet.
Inte kul om man vet julklappspaket.




Fri vers av Taggsvamp
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-17 20:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Finurligt skrivet..du har rätt--man växer av det man inte vet--utmanar sig själv till det bättre--sånt är livet =)
2010-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Taggsvamp
Taggsvamp