Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till vännen P.R.

(från 2006)




sommarminne

 

 

minns du

den sommarmorgonen

tidigt

mycket tidigt

stilla solblänk

frid

förtrolighet

 

jag kom med kaffe

nybakat bröd och ost

jordgubbar med grädde

 

minns du

hur vi log

 

"ja

jag minns

och jag tänker ofta på det"

 

då först

förstod jag

vikten

av varje kärleksfull handling

 

evighetsperspektivet




Fri vers av Aisha VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-03-17 22:34



Bookmark and Share


  stefan.g
Tackar för skön innerlig läsning som värmde!
2010-08-21

  Suzy med punkterna
Vackert minnesfullt
2010-04-11

  Manal
väldigt vackra ord vännen
2010-03-28

  Ingrid Ottosson Losell
Så vackert!
Sköna minnen är guldkorn...
2010-03-25

  kärleks ängel
vacker!
2010-03-19

  Lady Alassa
Fint berättat
sådana ljuvliga hågkomster håller oss levande
2010-03-19

  Jack_iX
Ur ens eget perspektiv kommer insikten av det som hänt o dess betydelse det lilla som i längden betyder det stora.

Varmt, fint o kärleksfullt skrivet ...
2010-03-18

    ej medlem längre
Mycket fint skrivet...underbart..jag såg dina blickar..de berörde mig djupt mycket mycket vackert vännen, ziba besiar ziba afarin!
2010-03-17

  Erik.J
Vackert. Plötsligt inser man hur mycket personen i jämte betyder.
2010-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP