Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som om ingenting har hänt

Regn på fönsterbläck.
Huvudet dunkar
smatter
tystnad
buller
smatter
slaget
höger kind
blir hårdare
Ovanligt hårda
huvudet, magen
värker på alla ställen
som om ingenting har hänt




Fri vers av håell
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-17 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

håell
håell