Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig Hemma

Det största miraklet är inte att kunna
gå på vatten, gå i luften eller traska barfota över elden.
Det största miraklet är att kunna vara medvetet
närvarande här och nu.
Kunna gå på jorden utan att den tar skada.
Kunna hantera sig själv och vara schysst
mot alla andra.




Fri vers av Akke
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-18 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke