Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syns inte känslor

Varför ser bara jag
Mina känslor syns
Lika självklart
Som himmeln
I min spegelbild
Varför ser ingen
Måste känslor
Verkligen berättas
Måste de ha ord
För att synas
Syns inte känslor
Är känslor inte
Något som syns
Eller låtsas ni
Helt enkelt inte se




Fri vers av 92 Lady J
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-18 20:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Om mig har det sagts att jag är som en öppen bok och aldrig kan dölja hur jag mår.
Å andra sidan försöker jag aldrig heller...
2010-03-18
  > Nästa text
< Föregående

92 Lady J
92 Lady J