Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonen som mist sin glans

Jag ser
Varför ser inte ni
Ögonen är ju
Själens spegelbild
Varför ser inte ni
Endast jag ser
Ögonen som mist sin glans




Fri vers av 92 Lady J
Läst 388 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-07 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

92 Lady J
92 Lady J