Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du tror inte på mig

Jag kan inte ljuga
Nu känner jag
Jag skulle ha ljugit

Det skulle ha gjort
Mindre ont
Än att höra dig

Du tror inte på mig
Du tror inte på min förmåga
På vad jag kan bli

Du sparkar på mig
När jag redan ligger

Varför sparka på den
Som redan ligger
Kan du inte se det

Hur ska jag kunna tro på mig
När inte du
Som betyder så mycket
Gör




Fri vers av 92 Lady J
Läst 351 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-07 20:39



Bookmark and Share


  wellness tina
bra tanke

hoppas din insikt säger dig, vad den säger mig... :

- jag är värdig människors tillit


BRA skrivet!
2011-02-01
  > Nästa text
< Föregående

92 Lady J
92 Lady J