Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På andra sidan

Vem är du
du som står där på andra sidan
och bara kollar på mig
säg mig vem är du
varför ser du på mig sådär
ditt leende bländar
men känns ändå inte uppriktigt
vem är du
dina ögon talar för en ledsamhet
vem är du
ser alla andra dig också såhär
eller är det bara jag
som ser dig sådär
på andra sidan




Fri vers av 92 Lady J
Läst 352 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-11 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

92 Lady J
92 Lady J