Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

god natt

ett askfat fyllt
fälls ned mot golvet
ingenting gör sig
när det låter balansera
glömt på soffans kant

sprängt över golvet
ett äpple rött i allt detta
fick vila bort sin färg
under askan som snö

över dagar in i rytm
hinner jag med en fråga;
när blev allt detta mitt?

låter mig lämna detta spill
lämnar tanken om min fråga
och som krok för min egna ben
vaknar jag igen på nytt

jag låter sedan
i blött som dy
med papper fälla askan
mot sin egen gravitation
jag torkar inte detta
som jag torkar för att dölja blod




Fri vers av ffredfr
Läst 354 gånger
Publicerad 2010-03-19 01:49



Bookmark and Share


  Carsten
Formidabel!
2010-03-19
  > Nästa text
< Föregående

ffredfr