Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

foto: tk.




Blott en droppe...(bordón)

 

Blott en droppe delar sig

uti mången ring.

En kaskad, minimalt stor,

som stänker i kring.

Flera droppars plask

låter marken känna vår.

Marken gillar slask!

 

(c) tk.




Bunden vers (Rim) av thyra
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-19 03:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja fy attans va blött det blivit!
Men hör det våren till så ska jag inte klaga:)
Jättefin!
2010-03-19

  stenen/ Yv Ericsson
Hihi. mycket bra! tack.
2010-03-19
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra