Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Börja om

Förövare
och offer

Så nära släkt

Som gränsen
mellan paradiset
och helvetet

Tunn som en tråd

"never forget ,never forgive"

Nej jag kan inte leva så

Men jag hatar er inte


Hämnd
till den punkten
då offer och förövare
byter plats

Hämnden tillhör Gud

Börja om

Det finns ingen annan väg









Fri vers av Ali D VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-19 03:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP