Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mod att förändra det du kan


Tiggaren sitter på en Guldkista

Acceptera det du inte kan förändra
jaga inte efter luft
allting finns här och nu
om du låter det vara stilla
finns det hos dej




Fri vers av Akke
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-19 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke