Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vargen

En gång fanns en man som ville ta reda på om djuren kunde tänka. Så han går ut på stan och leker att han är en varg. Han tycker det är jättekul att leka varg och glömmer nästan bort att tänka. När han kommer hem rusar poliser mot honom med dragna pistoler och ropar: Vi har hittat gärningsmannen! - Det kan inte vara möjligt, svarar mannen - Jag är en varg! Det blev hans sista ord.




Fri vers av Akke
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-19 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke