Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögon som speglar

ögon som speglar

en känsla av sorg

en mun som andas



smärta




sinnen som värker

av saknad av liv

saknad av ett annat




hjärta




Fri vers av *Torsdag*
Läst 367 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-19 19:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fint vännen... bravo... känslosam och fint skrivet
2010-03-22

  SmileAgain
Gillar din dikt. Riktig bra
2010-03-20

  aol
verkligen berörande, gillar dom sista tre raderna bäst
2010-03-19
  > Nästa text
< Föregående

*Torsdag*